15.Kurzemes tūrisma konference

Laiks

Tēma

Ziņotājs

9:00-9:20

Kurzemes tūrisma asociācijas biedru reģistrācija.

KURZEMES TŪRISMA ASOCIĀCIJAS BIEDRU KOPSAPULCE UN VALDES VĒLĒŠANAS.

9:20-9:35

(15 min.)

Kurzemes Tūrisma asociācijas darbība 2014.gadā. Valdes ziņojums.

Artis Gustovskis

 Kurzemes tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs

9:35-9:45

(10 min.)

Kurzemes Tūrisma asociācijas darbība 2014.gadā. Revidenta ziņojums.

Aiga Petkēvica

 Kurzemes tūrisma asociācijas revidente

9:45-10:15

(30 min.)

Kurzemes tūrisma asociācijas valdes un valdes priekšsēdētāja vēlēšanas.

 

10:00-10:30

Konferences dalībnieku reģistrācija.

TŪRISMA ATTĪSTĪBA KURZEMĒ.

10:30-10:40

(10 min.)

Konferences atklāšana un uzruna dalībniekiem.

Artis Gustovskis

Kurzemes Tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs

10:40-10:50

(10 min.)

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētājas uzruna konferences dalībniekiem.

Inga Bērziņa

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja

10:50-11:15

(25 min.)

Kā izmantot žurnālistu un tūroperatoru vizītes Kurzemes tūrisma popularizēšana?

Ingūna Žīgure

Tūrisma attīstības valsts aģentūras tūrisma tirgus speciāliste

11:15-11:55

(40 min.)

Karšu izdevniecības Jāņa sēta IT produkti un risinājumi tūrisma industrijai.

Mārtiņš Vimba

Karšu izdevniecība "Jāņa sēta" valdes priekšsēdētājs

11:55-12:35

(40 min.)

Kvalitatīvs tūrisma piedāvājums – skats no malas.

 

Pauls Timrots

 Latvijas jaunatklāšanas raidījuma „TE!” eksperts

12:35-13:25

(50 min.)

Pārtraukums:  Kafijas pauze un uzkodu galds.

 

13:25-13:55

(30 min.)

Ūdenstūrisms – nozīmīgs aktīvā tūrisma veids Kurzemē. Projekta Riverways rezultāti.

Aiga Petkēvica

Kurzemes plānošanas reģions

13:55-14:25

(30 min.)

Grobiņas tūrisms - radošums caur jauniešiem.

Raimonds Reinis

Tūrisma kluba OGA valdes priekšsēdētājs

Ilze Dejus

Grobiņas novada dome projektu vadītāja

14:25-14:55

(30 min.)

Upju kā ūdenstūrisma resursa jēgpilna izmantošana.

Rolfs Jansons

Ceļojumu draugu kopa „Redzēt Debesis”

14:55-15:35

(45 min.)

Kurzemes reģiona Viesmīlības uzņēmumu izaicinājumi globālās konkurences apstākļos.

Jānis Jenzis

Viesmīlības skolas valdes loceklis, Vīna bāra Garage un Restorāna Hote valdes loceklis

15:35-16:00

(25 min.)

Jautājumi un diskusijas

 

 

 

Konferences vadītājs: Artis Gustovskis (Kurzemes tūrisma asociācijas valdes priekšsēdētājs)

 

Dalība konferencē – bez maksas.

 

Iepriekšēja pieteikšanās dalībai konferencē obligāta: līdz 20. aprīlim (ieskaitot).

Pieteikuma anketa: http://www.kurzeme.lv/lv/registracija-dalibai-kurzemes-turisma-konference-2015/

 

INFORMĀCIJA:

Kurzemes Tūrisma Asociācijas. Baznīcas iela 17, Kuldīga. Tālrunis 63322259, 20371650, e-pasts: jana@kuldiga.lv



20.04.2015